Övrigt


On asioita, joita ei millään saa mahdutettua muille sivuille vaikka kuinka turhaan yrittäisikin. Siksi työnsinkin kaiken muun sälän tänne, jotta näitä kaikkia voisi selata sen kummemmin miettimättä, että "miten toikin tohon muka liittyy". Toivottavasti kaikki, jotka huumaantuivat hetkeksi suloisen koristekuvakissan naamasta myös tajuavat, missä menevät. Löytyy muitakin nelijalkaista kuin hevosia, sekä mainio tapa päästä pois Kiejosta. Scrollaa alas, jos kehtaat.

Andra djur

Mitäpä olisikaan maatila ilman kunnon hiirikissoja (mitä tämä yksilö edustaa liiaksikin) ja uskollisia vahtikoiria (rapsutuksia kerjääviksi lässyköiksi niitä pikemminkin kutsutaan)? Vastauksen varmaan tajusit jo itsekin: ei mitään.

Mooby-Doo's Frans

Iloinen, ehkä hieman hölmö (kuten jo ulkonäöstäkin voi päätellä) pitkäkarvainen collie Frans on seurallinen ja "kaikkien kaveri". Jos sen kanssa erehtyykin leikkimään vaikka pallonheittoa, voi olla varma, ettei siitä tilanteesta oikein helpolla pääse tekemään muuta. 3-vuotias Frans rakastaa olla joka touhussa mukana ja jaksaa ilmoittaa itsestään äänekkäästi haukkumalla jos joku ei ole sitä huomannut aiemmin. Hevosten kanssa uros on kuitenkin oppinut käyttäytymään, pentuna nimittäin sai kunnon opetuksen eräältä hevoselta kun aikansa pyöri sen ympärillä..

Luminukan Aslak

Miten olenkin onnistunut hankkimaan tallille kaksi täysin samanluonteista koiraa? On se ihan kiva katsoa, kun koirat telmivät pihalla, mutta kahden ympärillä häiläävän kuolakoneen kestäminen vaatii todellakin pitkää pinnaa. Onneksi hitusen viisaampi, musta sileäkarvainen noutaja Aslak tottelee käskyjä mukisematta ja saa yleensä Fransinkin rauhoittumaan. Aslak onkin pennusta asti ollut oikea kultapoika, kaunis kuin mikäkin mutta myös vähän liian herkästi Fransin touhuista innostuva uroskoira. Vastikään 4 vuotta täyttänyt Aslak rakastaa, kun joku ihana ihminen jaksaa rapsutella sen mahaa päivät pitkät ja muutenkin antaa hellyyttä (ruokaa!)

Surma

Pyhässä yksinkertaisuudessaan Surma on oikeasti nimensä veroinen hiirikissa. Siis surmaa häikäilemättä jokaisen vastaantulevan sitä pienemmän olennon. Ehkä hieman raakaa, mutta mitäpä kissa luonnolleen mahtaa. Onneksi sentään tallin kissa on vähän itsenäisempi kuin kaksi edellistä koiraa, vaikka tämäkin tapaus kyllä tykkää olla rapsuteltavana, tietenkin. Satulahuoneesta Surma onkin vallannut itselleen mukavan paikan, jossa lekotella jahtien välissä. Ja kun päivän unisaldot on täynnä, voi ajankuluksi käydä nappaamassa puutarhasta pari talitinttiä ja tuoda ne kuistin eteen, jotta emäntäkin olisi tyytyväinen. Tosin jostain kumman syystä emäntä vie saaliit nenästään kiinni pitäen ja kumihanskat kädessä tienposkeen. Josta Surma tietenkin kuljettaa ne naapurin kuistille, jos vaikka sille kelpaisi paremmin..

©

Kaikki materiaali mitä Kiejosta löytyy on luvallista, ja siksipä oletan että siellä ruudun takana ollaan sen verran perillä asioista, ettei kopioida täältä mitään omaan käyttöönsä. Kunnioita tekijänoikeuslakia, niin mekin tehdään!

Kuvien tekijänoikeudet

Kiitokset Cindy Seigle, Geoff Tucker, Ashley Doley, Matt Johnson, Don Shall, marnanel, Pieter Musterd, Jessica Mulley, Geoff Tucker, Brittany Randolph, Emilia Fager, Marilylle Soveran Andrea Boody

Hevosten tekijänoikeudet löydät niiden omilta sivuiltaan.

Vill du sticka nu?

Tältä sivulta poistuminen on tehty astetta jännemmäksi ja monipuolisemmaksi - linkkilistan avulla! Hevostalli.netissä perustamassani topicissa kehoitin (käskin) kaikkia linkittämään omia tallejaan, ja lista paisuikin mukavan runsaaksi. Suosittelen katsomaan kaikki läpi, sillä joka linkin takaa löytyy tutustumisen arvoinen talli.

         Kivikylän kartano             Harvanlampi             Paraatiponit
         Tricospirit             Team Quess             Tuurila
         Kings Road             tuontitalli Rean             Rihla
         Tollbom             Sentence Stall             Suokukan ratsastuskoulu
         Lost In Darkness             D'Spior Warmbloods             Susikallio
         Stall Sömnbacka             Windago             Lutina
         Charmyard Stud             Kiero             Verbatrin
         Ravitalli Pirunmarja             Haroldlyn             Bohelia