Lilla älsklingar

Hevosten jalostus sekä syntyneiden varsojen kasvattaminen on tärkein ja suurin toimintamuoto mitä Kiejossa on. Meiltä lähtevät kasvatit tunnistaa nimen perään liitetystä BÄR-kirjainyhdistelmästä, joka on peräisin tilan oikeasta nimestä "Äkerbär". Tiettyä kasvattirotua ei ole, vaan pyrimme kasvattamaan erirotuisia hevosia, joista pyritään kasvattamaan täyspäisiä ja kyvykkäitä hevosia. Kasvatteja koulutetaan niiden kapasiteettien mukaan, siis ei hampaat irvessä yritetä puristaa hevosesta irti mahdottomia.

Useimmat kasvateista menevät myyntiin. Palautuneet kasvatit laitetaan yleensä takaisin myyntiin. Halutessasi ostaa/hankkia Kiejon kasvatin, tallin omistajattaren tavoittaa tietokoneen äärestä parhaiten sähköpostia hyödyntäen. Viestissä kerrot perusasiat; minkä kasvatin haluaisit, minne se pääsisi asustelemaan sekä hieman tulevaisuudensuunnitelmia, jotta oltaisiin vähän kärryillä mitä kasvatti tulee tekemään. Kiejo-kasvatit eivät vaadi itselleen himokisaamista tai monta syntynyttä kasvattia, mutta uutena omistajana saat tietenkin tehdä niin jos mieli tekee. Kaiken kaikkiaan, ole rauhassa äläkä ota turhia paineita.

Myyntiehdot

Ennen kuin lähetät haluamastasi varsasta ostopyynnön, suosittelen lämpimästi lukaisemaan nämä myyntiehdot läpi.
- kasvatin nimeä, sukupuolta ja rotua ei saa muuttaa, syntyneellä tilausvarsalla vain rotua ei saa muuttaa
- myös kasvattiliitteen pitää pysyä nimessä, sitä ei siis saa ottaa pois
- sivut olisi suositeltavaa ilmoittaa viimeistään kuukauden kuluttua ostamisesta, muuten kasvatti menee uudelleen myyntiin
- orin ruunaamisesta ei tarvitse erikseen kysyä, senkus ruunaa jos haluaa
- kasvattajaksi Kiejo linkitettynä, rekisteröinti VRL:oon olisi suotavaa
- ota rennosti!


Varsat v. 2011
  28.01.2011 fwb-o. Honeydukes BÄR i. Frutty Dutty e. Iphigenia Kiejo
  01.02.2011 conn-t. Crookshanks BÄR i. Mercedes Hey Lac e. You Suck BÄR Kiejo
Varsat v. 2010